Recepta de Costelles de Cabrit al Forn

Ingredients:

  • –  Costelles de cabrit netes i preparades
  • –  sal gruixuda
  • –  Pebre negre acabat de moldre
  • –  All i julivert picadets
  • –  Oli d’oliva
  • –  Puré de patates per acompanyar

Preparació:

1) Col·locar les costelles sobre una safata de forn i salpebrar-la al gust.
2) Barrejar l’oli amb l’all i el julivert i repartir-ho sobre les costelles. Reservar uns 30 minuts, fins que la carn s’impregni bé i no estigui freda.
3) Preescalfar el forn a uns 175-180oC, amb ventilador si és possible. I enfornar les costelles uns 20 minuts, si es volen al punt, o 25-30 si es prefereixen més fetes.
4) Servir acompanyades de puré de papes, d’unes pastanagues glacejades o d’unes verduretes rostides.

Cabrit Ecològic - CABRABLANCA.CAT