Recepta de Costelles de Cabrit a la Mèl

Ingredients:

  • –  12 costelles de cabrit
  • –  Mel
  • –  Farigola i romer
  • –  Orenga
  • –  Oli d’oliva
  • –  Sal, pebre negre
  • –  Guarnició: 2 patates

Preparació:

1) Posar la carn en maceració en un recipient amb la mel necessària
2) Tirem les espècies i remenem fins barrejar, és a dir, la farigola, el romer i l’orenga.
3) Afegim una mica d’oli i remenem, ja podem ficar la carn a la macerat, prèviament l’hem salpebrat, la deixem mitja hora regant amb la salsa.
4) Mentrestant, rentem les patates i les coem, podem fer-les al microones que amb 10 o 12 minuts les tindrem llestes o les coem amb aigua en un recipient a la calor.
5) Un cop llestes les patates les traiem, les deixem refredar uns minuts i les pelem
6) Posem una paella a la calor i una mica d’oli posem les patates que prèviament hem tallat en dues parts, quan estiguin daurades les traiem i col·loquem en els plats
7) En la mateixa paella saltegem les costelles a foc viu, convé que quedin daurades per fora i poc fetes per dins ja que estaran més gustoses
8) Un cop daurades ja podem repartir els plats, i li tirem el suc del macerat.

Cabrit Ecològic - CABRABLANCA.CAT